Centrul de Terapii Complementare

Centrul de terapii complementare SalVia s-a infiintat in anul 2016 ca urmare a implicarii intr-un parteneriat a celor trei actionari: Bogdan Martin, Cristian Pop si Ciprian Rosu. Cu experiente de viata si profesionale diferite, uniti de credinta ca terapiile complementare-alternative pot ajuta omul in rezolvarea problemelor de sanatate printr-o abordare holistica, cei trei au reusit sa demareze proiectul SalVia.

Deschiderea oficiala a centrului a avut loc in data de 10 martie 2016 in prezenta invitatilor si a intregii echipe SalVia: actionariat, management, angajati si echipa de terapeuti.

Concept

Ideea conceptului de abordare holistica a starii de sanatate a omului prin intermediul terapiilor complementare non-invazive a stat la baza crearii acestui centru, care vine in intampinarea tuturor celor care vor sa se bucure de beneficiile mai multor terapii alternative-complementare in acelasi cadru profesionist si placut.

In plus conceptul de terapie integrata SalVia este unul nou, unic in partea de vest a tarii, pacientii beneficiind de suportul si colaborarea echipei de terapeuti sub coordonarea  medicilor cu experienta in acest domeniu.

Noi credem ca sanatatea este cea mai pretioasa avutie pe care, din pacate, multi oameni ajung sa o aprecieze doar in momentul pierderii sau deteriorarii ei.
Sustinem importanta preventiei si mentinerii starii de bine, pretuim omul, prin definitie cel mai complex sistem, si dorim sa-l ajutam sa dea valoare timpului sau.

Misiune

Sa ajutam oamenii oferindu-le un sistem integrat de referinta in terapii complementare, bazate pe integritate profesionala cu fata umana, pentru vindecare si preventie

Viziune

RASPUNSUL COMPLET IN TERAPIILE COMPLEMENTARE.

Valori

Compasiune

Integritate

Constiinciozitate

Cu mintea deschisa