Sanatatea este cea mai pretioasa avutie.

Se spune ca iti dai seama cat de important este ceva in momentul in care nu il mai ai. Acest lucru se vede foarte clar in sanatate. Cati dintre noi am regretat ca nu am avut grija mai mult de noi? Cati am spus “Trebuia sa incerc sa previn aceasta problema!”, sau “Daca aveam grija ce mananc nu eram in situatia asta!”, sau “De ce nu am mai facut si eu un pic de miscare”?

Salvia priveste sanatatea ca o stare de bine, o suma a mai multor componente a vietii umane, un proces continuu in care participi si tu. Sanatatea nu inseamna doar a “repara” anumite probleme acute, nu inseamna o solutie de moment pentru o problema de moment; sanatatea este un proces. Acest proces, pe langa componenta de vindecare, include preventie, mentinere si in primul rand constientizare si responsabilitate.

Timpul este cea mai importanta resursa.

Toti vrem timp de calitate cu cei dragi, timp de relaxare, timp pentru dezvoltare personala, timp pentru citit o carte buna; nimeni nu vrea sa petreaca timp prin spitale, clinici sau cabinete incercand sa se insanatoseasca, sa se faca bine.

Terapiile complementare sunt in general terapii care actioneza la cauza problemelor de sanatate, de aceea cateodata timpul necesar pentru a resimti efectul acestora este ceva mai mare. Chiar daca acest lucru nu este o regula, SalVia se concentreaza pe a scurta acest timp. Mai mult decat atat, conceptul SalVia pune mare accent pe preventie, pe crearea unei stari de bine si pe mentinerea ei.

Omul este cel mai complex sistem.

Exista zeci de specializari in medicina pe diferite parti ale corpului. Exista zeci de tipuri de consiliere psihologica. Exista multe abordari energetice ale aurei umane. Exista multe, multe, multe… Din pacate exista foarte putina comunciare intre toate aceste specialitati; nu exista multe abordari multidisciplinare, de ansamblu a starii de sanatate a unei persoane. Salvia priveste omul holistic: in totalitatea lui. SalVia te ajuta sa intelegi interactiunea dintre diferitele componente ale sistemului tau.

Conceptul SalVia

Cum ar fi sa castigi timp, facandu-te bine in adevaratul sens al cuvantului pe toate planurile, intr-un cadru placut si profesionist? Toate eforturile noastre le-am directionat in acest sens. Cum facem asta?

Prin:

  • abordare holistica
  • program integrat de insanatosire, mentinere si preventie prin terapii complementare.
  • conceptul de Evaluare continua
  • accent pe informare riguroasa, la zi si autentica

Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca vei fi evaluat de catre specialistii nostri, pentru a ti se identifica afectiunile si cauzele acestora. In functie de acestea ti se vor propune una sau mai multe terapii care sa lucreze impreuna si sa se completeze pentru a da rezultate in cel mai scurt timp si pentru a pastra efectele benefice pentru un timp cat mai indelungat. Iti explicam terapiile propuse, particularitatile acestora si modul in care ele interactioneaza.

Astfel sanatatea prin terapii complementare se realizeaza in cel mai scurt timp: informarea despre terapii se face intr-un singur loc, nu de la cunostinte, prieteni, presa, internet, terapiile potrivite afectiunior identifica profesionist, iar timpul in care terapiile isi fac efectul este redus prin combinarea, la nevoie, a terapiilor carese completeaza.

Mediul placut se asigura prin amabilitatea si empatia terapeutilor si a personalului, iar profesionlismul se asigura prin urmarirea evolutiei participantului, adaptarea terapiilor la nevoie si asigurarea unui cadru in care sunteti invitati sa va exprimati gradul de satisfactie nemultumirile sa parerile despre serviciile centrului.

Acesta este conceptul SalVia. Pentru ca tu sa ai timp sa petreci o viata calitativ superioara!

O idee buna se naste din necesitate. O idee excelenta se naste din pasiune! Pasiunea pentru un domeniu determina cunoasterea acestuia, identificarea necesitatilor si daruirea pentru aducerea de plus valoare acelui domeniu. Sanatatea si bunastarea reprezinta pasiunea noastra. Noi consideram ca sanatatea si bunastarea adevarate au la baza o armonie reala a noastra, o armonie nepatata de interventii din exterior, indiferent de natura lor. Aceasta armonie am descoperit, este faurita de terapiile complementare.

Cu acest gand in minte am creat un concept revolutionar, unic in Romania prin mixul si interactiunea elementelor componente, concept care este pus in aplicare pentru prima data in Oradea!

MISIUNE

Sa ajutam oamenii oferindu-le un sistem integrat de referinta in terapii complementare, bazate pe integritate profesionala cu fata umana, pentru vindecare si preventie.

VIZIUNE

RASPUNSUL COMPLET IN TERAPII COMPLEMENTARE

De ce SalVia?

Povestea noastra, a celor trei parteneri ai conceptului SalVia incepe in urma cu aproximativ un an.

Trecand printr-o serie de experiente cu terapiile complementare, lui Cristi i s-a conturat din ce in ce mai clar o idee legata de terapii complementare. O idee pe care simtea nevoia sa o impartaseasca. Vroia pe cineva care sa-i confirme sau sa-i infirme ideea de a uni mai multe terapii complementare sub acelasi acoperis. Vroia sa stie daca e o idee buna…

Cristi l-a intalnit, apoi pe Cipri, prin intermediul unui club de business si anume Business Point Club. Acesta avea printre activitatile de baza si pe cea de consultant in afaceri si management. Au avut o intalnire privata in care Cipri a ramas cu ideea ca terapiile complementare, prin natura lor presupun o apropriere mai mare de om. A inteles ca acest fapt l-a inspirat pe Cristi sa caute un concept in care, pe langa unirea mai multor terapii, sa puna un accent deosebit pe aproprierea terapeutului fata de participant si pe o empatie sincera intre cei doi. Cipri a convenit idea atat de mult incat si-a dorit sa faca parte din ea. Acelasi gand l-a avut si Cristi. Conceptul creionat de ei era unul frumos, o parte a conceptului final, insa. Au sperat sa dezvolte ideea cautand pe cineva care sa aduca plus-valoare si sa adauge valente noi la concept.

Bogdan era intr-un punct in care isi dorea sa dezvolte idei de business intr-o zona necunoscuta lui pana atunci. Fiind membri in acelasi club de business, Cristi si Cipri l-au abordat, cunoscand dorinta acestuia de dezvoltare. Ideea de terapii complementare l-au scos pe Bogdan din zona de confort si i s-a parut o provocare majora in felul lui de a gandi. El insista pe profesionalism, pe un scepticism sanatos si pe o metoda stiintifica de abordare a acestui domeniu foarte uman. Practic aceste atribute au reprezentat completarea conceptului, consolidarea acestuia in forma actuala.

Dupa 2-3 intalniri cei 3 si-au dat seama ca au aspecte complementare si diferite; aceasta diversitate in abordari si idei a fost folosita ca baza de pornire in investigarea unei culturi organizationale comune. Spre surpriza lor, cateva sedinte intense de soul-searching si brainstorming, au adus la suprafata valori, principii, o misiune si o viziune comuna; idei cu care toti trei rezoneaza. Aspectele care ii diferentiaza au inceput sa fie folosite pentru a isi imparti sarcinile, iar cele comune pentru a crea o fundatie solida, de comun agreata si construita.

Astfel s-a nascut conceptul SalVia. Restul este istorie.